Monday, October 24, 2011

luahan perasaan

Hari ni aq nak buat sikit luahan perasaan kepada penunggang penunggang motosikal yang tak berhemah, 
aq bebai betoi gila babi la bila aq dengan relax nya memandu dengan hanya 80km/j siap ngan seat belt lagi dan aq pasti yang aq memandu dalam keadaan berhemah segala undang undang aq patuhi tiba ja ada sorang mamat ni entah dari pelusuk mana tiba ja pintas kereta aq then dengan bangganya menunggang dengan slow motion betoi betoi depan kereta aq, terpaksa aq break mengejut, cuba kalau ada kereta belakang confirm akan hentam kereta aq buat report pun automatic la pemandu yang langgar salah......so kepada penunggang penunggang motosikal di luar sana sila tunggang motosikal anda dengan berhemah, berada di lorong yang betol, ingat orang yang tersayang...xpasal pasal aq buat dosa kering hari ni sumpah seranah maki hamun penunggang tadi, maki sorang sorang jala siap aq minta penunggang tadi mati katak ats jalan kena gelek..jahat kan aq, tapi tadi mood tengah marah memang macam tu la tapi sekarang da okay, maafkan jew la orang tadi maybe dya nak menayang moto dya kot or dya tak perasan aq kot..k bye 

1 comment:

  1. bguih2..sok sy bwk elok2 naa...haha
    lma xdgq cta noh..

    ReplyDelete