Monday, January 24, 2011

Semester 1

Pada awal bulan JULAI tahun 2010 aq dipindahkan ke UiTM Merbok Sg Petani Kedah atas sebab2 tertentu...untuk pertama kalinya aq terpaksa hidup berdikari dimana aq kena stay kt luar coz x dapat asrama, aq g class drive sendiri, g class kadang2 sorang, g makan sorang, g ambil duit sorang,g check carry mark pun sorang apatah lagi study memang sorang2 la yang before ni aq banyak buat dengan member aq masa aku kat uitm arau dulu......heheheheh pengalaman...first day class aq pegi class PAD 120 Sir Samsudin syajihan macam tak percaya jew dah la pegi class lambat then tergelecek lak masa berjalan class 2 memang malu adoyai....jatuh market hahaha orang first yang aq kenal masa masuk class 2 AYU and IRDA dalam class PAD juga aq kenal dengan dya orang.....pada mulanya memang kekok aq nk rapat dengan semua dalam class 2 al maklum la kn first day aq mula mengatur langkah mencari kawan baru tapi nasib la depa semua okay baik sgt x da yang sombong2....best....semester satu juga la aq da mula rapat dengan SIMON kami selalu hang out sama, for the first time g celebrate birthday sama2 happy sgt......Semester satu juga la aq mula belajar erti kehidupan dimana aq x boleh percaya dengan orang sekeliling aq tgk depan baik tp belakang hampeh.....Semester satu juga la aq mendapat pengalaman yang tak mungkin aq lupa sampai bila2 dimana aq bermasam muka dengan housemate, ditipu housemate sewa rumah x sampai RM500 pun,ditipu oleh penyewa ENCIK HALIM.....Semester satu jugala memberi pengalaman yang x dapat aq lupakan aq terpaksa pindah rumah masa final exam memang gelabah cari rumah la.....memang vavi la.....Semester satu juga aq ambil exam d uitm merbok syukur alhamdulillah result okay no more repeat...........Tuah di UiTM MERBOK aq lulus MATH thz to MISS HAFIZAH....now i am in PART 2....(*_^)

2 comments:

  1. hehe. time tu sme2 r kta,xknl spe2 lg. :)

    ReplyDelete
  2. erm aha...first day mana knal sapa pun hahaha

    ReplyDelete