Saturday, February 26, 2011

JeJaLan...:-)

Really happy.....awesome, fantastic...
semalam dapat juga aq spent time dengan SIMON berdua the whole day,
mana dya pergi aq ikot.....jumpa member2 dya pun aq ikot...
actually tujuan jumpa mbr2 dya 2 untuk g antar resume kerja...
aq ingatkan senang cari kerja tapi rupanya susah juga,
nasib la ada juga kawan dya yang nak membantu 
perjalanan kami bermula pada jam 2pm... 
sesampai jew dya dekat aq terus kami g S.P...untuk lunch..
first time dapat lunch dengan dya...happy la
then trus kami g kulim jumpa mbr dya lepak kat sana jap minum2,
semasa dalam perjalanan 2 sangat seronok....
kami banyak buat lawak bodo, dengaq dya bercoleteh, menyanyi.....
satu sifat yang aq dapat detect tentang dya, dya ni suka gelak.....
dalam masa yang sama ada juga peristiwa buruk dimana kenderaan kami hampir dilanggar oleh sebiji moto,
tapi syukur alhamdulillah sempat elak....perjalanan kami lancar...
dari kulim terus kami g penang lepak QUEENSBAY jap g jumpa mbr dya lagi.
lepas selesai jumpa mbr kami pun pegi la makan MCD and shopping sket jew...
after that kami terus shoot balik SP untuk antar aq balik rumah....
dalam perjalanan balik rumah macam2 story kami sembang....
macam2 story yang dya share dengan aq about his past life......
tapi kisah lama 2 aq dengaq jew aq x ambil kisah, aq x maraah dya, aq x sedih sebab dya jujur dengan aq....


syg thz about yesterday........


" AYANG SAYANG ABANG "


AKU TERIMA DYA SEADANYA BUKAN SEBAB DUIT,RUPA,DARJAT,STATUS"


kenangan aq dengan dya x mungkin aq lupa, sentiasa menjadi memori indah


jujur aq cakap aq selesa dengan dya happy dengan dya.....:-)


BELLA 2011

2 comments:

  1. good dear. hope u happy. sumtin people judge but show to them dat they r wrong.

    ReplyDelete